Parkinsoncafé dinsdagavond 16 april 2019

verslag2.jpgdinsdag 23 april 2019

Het was weer druk bezocht, de nieuwe neuroloog trok veel publiek!

In het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda is sinds kort een nieuwe neuroloog aan het werk met de specialisatie Parkinson. Dr. Sander Lipka. hij was uitgenodigd om te vertellen over "het verloop van de ziekte van Parkinson". 

Een onderwerp waar iedereen die aanwezigh is alles van af weet, zou je zeggen. maar toch.... het verhaal werd met veel aandacht beluisterd en dr Lipka had goed contact met de zaal. Hij vertelde een interessant verhaal, dat na aflioop nog best een aantal vragen opriep.

Het was een zeer druk bezochte avond. Kennen wij een redelijk vaste groep aanwezigen van ca 40 personen; nu waren er 57 belangstellenden! zelfs voor lotgenoten blijft de ziekte en haar verloop een onderwerp om veel mee bezig te blijven.

Dr. Lipka heeft beloofd nog een keer terug te komen. Christa Plasschaart, de Parkinsonverpleegkundige van het GHZ was ook aanwezig en kon nog enkele vragen beantwoorden.

« Ga terug naar de homepage van Parkinson Café Reeuwijk

Logo Parkinson_CAFE_300

Dienstencentrum 'De Spil'
Poelruit 12
2811 SX Reewijk

Informatie bij de contactpersoon van Parkinsoncafé Reeuwijk (Groene Hart):

Nel van Doesburg - tel. 0348-6881 38
E-mail: info@parkinsoncafereeuwijk.nl

Samen staan we sterker!

De Parkinson Vereniging is dé vereniging van en voor mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme en hun naasten. Het is daarmee ook dé plek waar iedereen met zijn vragen over parkinson(ismen) terecht kan.

Word lid van de Parkinson Vereniging
  • We zorgen voor informatie

    Wij zijn de gids naar betrouwbare, actuele en vindbare informatie over leven met parkinson(ismen).

  • We behartigen uw belangen

    Wij zetten ons in voor beschikbaarheid van behandelingen en we vertegenwoordigen de stem van mensen met parkinson(isme) in onderzoek en richting politiek en media.

  • We regelen ontmoetingen

    Zodat u tips en ervaringen kunt uitwisselen en in contact kun komen met gelijkgestemden.

Terug naar boven