Blog: Dip

Blog: Dip

27 augustus 2024 door Derkie Dingemanse

En toen zat ik ineens in een dip en is er de twijfel of ik er goed aan gedaan heb om me volledig af te laten keuren.
Had ik toch niet...?

Hoe dit zo komt? Eind juli zag ik dat er 75 uur van mijn balansbudget afgehaald waren. Zonder uitleg waarom dit gebeurd was. Ik heb de casemanager gevraagd of zij wist waarom, maar zij wist het ook niet en heeft mijn vraag neergelegd bij de salarisadministratie.

Omdat ik steeds niks hoorde ging ik eens bij mijn uren kijken en toen zag ik dat er weer uren afgeschreven waren. En ook vakantieuren. En om het nog gekker te maken sta ik ineens 175 uur in de min. Terwijl ik bij mijn afscheid overuren had staan en ik al twee maanden geen salaris heb gehad.

Even duidelijk maken. Ik ben sinds 12 juni volledig arbeidsongeschikt maar blijf nog wel tot december in dienst van mijn werkgever. Dit zijn ze wettelijk verplicht omdat ik vervroegd afgekeurd ben. En nu vraag ik me dus af of ik niet toch beter tot december had kunnen wachten met die WIA-aanvraag.

Om mezelf wat op te vrolijken ging ik de kaarten bekijken die ik bij mijn afscheid van de collega’s gehad heb. Fout, fout, fout! Tranen met tuiten dus.

Hopelijk is deze dip maar tijdelijk want zaterdag gaan we op vakantie. Een reis waar we al een heel jaar naar uitkijken. Dan kan ik zo’n dip echt niet gebruiken.

Bekijk hier alle blogs van Derkie Dingemanse

Reacties

Terug naar boven