Geef uw mening! Onderzoek naar behoefte aan informatie over parkinson

Geef uw mening! Onderzoek naar behoefte aan informatie over parkinson

24 juni 2024

Amand van Hoof, masterstudent aan de Radboud Universiteit, doet onderzoek naar hoe informatie met betrekking tot de ziekte van Parkinson wordt gedeeld. Door middel van een online vragenlijst hoopt hij een beter beeld te krijgen van de behoefte aan informatie over parkinson.

Wat houdt het project in?

Tijdens dit onderzoek wordt gekeken naar hoe informatie met betrekking tot de ziekte van Parkinson wordt gedeeld. Het is daarbij erg belangrijk om óók te luisteren naar de mensen met wie de informatie gedeeld wordt. Door middel van deze online vragenlijst hopen we een beter beeld te krijgen van de behoefte aan informatie over parkinson, en op welke manier mensen het liefst deze informatie ontvangen.

Dit onderzoek wordt uitgevoerd namens het Radboud Center for Decision Science, een organisatie van de Radboud Universiteit Nijmegen.

Wie kan deelnemen?

U kan deelnemen aan de vragenlijst als u een parkinson(isme)-diagnose heeft of een naaste van iemand met een parkinson(isme)-diagnose bent.

Wat kunt u verwachten?

De online vragenlijst bestaat uit een aantal meerkeuze- en open vragen. De online vragenlijst kan vanaf uw eigen apparaat en op uw eigen tempo worden ingevuld. De duur van de vragenlijst is ongeveer 15 minuten. Deelname is volledig anoniem en zonder verdere verplichtingen. Tijdens het invullen van de vragenlijst worden er géén persoonsgegevens verzameld. De vragenlijst is beschikbaar tot 6 augustus.

Ga naar de vragenlijst

Over de onderzoeker

Mijn naam is Amand van Hoof en ik ben een masterstudent aan de Radboud Universiteit in Nijmegen waar ik de Master Science, Management and Innovation volg. Ik doe momenteel mijn afstudeerstage bij het Radboud Center for Decision Science.

Contactinformatie

Voor vragen, opmerkingen of meer informatie omtrent dit onderzoek kunt u mij bereiken via mijn e-mailadres: amand.vanhoof@ru.nl of telefoonnummer: 06-40236808.

Labels:

Terug naar boven