Workshop: Parkinson(isme) en Werk - 28 april, 8 september en 24 november - Utrecht | parkinson-vereniging.nl

Parkinson(isme) en Werk - 28 april, 8 september en 24 november
(workshop fase 1)

Omschrijving:

Heeft u parkinson(isme) en wilt u graag zo lang mogelijk met voldoening blijven werken in loondienst?

De projectgroep Parkinson en Werk heeft naast informatiemateriaal, ook een workshop ontwikkeld, waarbij u meer informatie krijgt op vragen over Parkinson en Werk.

Onderwerpen die tijdens deze workshop aanbod komen zijn:

• Parkinson? Vertel ik het mijn bedrijfsarts, werkgever en collega’s?
  • Hoe beïnvloedt Parkinson mijn werkzaamheden?
  • Oplossingen? Wat kan je zelf doen en wat kan je samen met je werkgever/bedrijfsarts doen?
  • Arbeid, uitkering? Hoe voelt dat? Wat betekent dat emotioneel voor mij? Welke keuzes moet ik maken en welke instanties kunnen mij daarbij helpen?

Een greep uit de reacties op de eerste workshop: “Zeer goed bevallen, nieuwe informatie verkregen!”, “Goed gedaan; de presentaties werden ontspannen gegeven, ruimte voor interactie, daardoor niet vermoeiend.”

Programma:

13:00 – 13:10 uur Ontvangst
13.10 – 13.45 uur Inleiding en kennismaking
13.45 – 14.10 uur Het traject van Parkinson en Werk, uitleg aan de hand van casussen, deel 1
14.10 – 14.20 uur Korte pauze
14.20 – 15.00 uur Het traject van Parkinson en Werk, uitleg aan de hand van casussen, deel 2
15.00 - 15.15 uur Pauze
15.15 – 16.15 uur In gesprek over Parkinson en Werk in subgroepen
16.15 – 17.00 uur Plenaire terugkoppeling en afsluiting middag
17.00 – 17.15 uur Afsluitend drankje

Doelgroep:

Werknemers met de ziekte van Parkinson(ismen) en hun eventuele partners/mantelzorgers.

Datum:

Zaterdag 28 april
Zaterdag 8 september
Zaterdag 24 november 2018

Tijd:

Ontvangst 13.00 uur

Locatie:

De workshop zal plaatsvinden in de regio Utrecht. In de bevestiging ontvangt u de precieze locatie.

Kosten:

€17,50 per persoon voor leden. Op basis van lidmaatschap kunnen twee personen inschrijven voor genoemd tarief.
€35,00 per persoon voor niet-leden.

Dit bedrag is over te maken op IBAN-nummer NL 54 ABNA 0416 2570 46 t.n.v. Parkinson Vereniging o.v.v. Workshop Parkinson en Werk, uw naam en woonplaats.

Cursusmateriaal:

Bij inschrijving ontvangt u tijdens de cursusmaterialen en handouts van de workshop.

Aanmeldprocedure:

U kunt u aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen. Inschrijving vindt plaats op basis van de aanmelding, vol = vol (max. aantal deelnemers 30 personen). Ongeveer drie weken voor aanvang van de workshop ontvangt u een definitieve bevestiging.

Voorwaarden workshop

•Als lid van de Parkinson Vereniging kunt u (per bijeenkomst) één persoon meenemen en betaalt u een eigen bijdrage (€ 17,50 per persoon voor deze workshop.)

•Als u geen lid bent van de vereniging bent u ook van harte welkom op onze bijeenkomsten en evenementen. U betaalt dan een bijdrage van € 35,00 per persoon.

•U kunt tot twee weken voor aanvang van de workshop kosteloos annuleren. Wanneer u daarna annuleert of niet aanwezig bent, brengen wij het deelnamebedrag alsnog in rekening.

•Drie weken voor aanvang ontvangt u een definitieve bevestiging voor deelname aan de cursus. Deze dient u mee te nemen naar de activiteit.

•Eventuele parkeerkosten zijn voor eigen rekening.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen.