Yoppers Grand Cafés | parkinson-vereniging.nl

Yoppers Grand Cafés

YOPPERS GRAND CAFÉ HELMOND

3-3
“Meer dan een diagnose”: over het omgaan met tegenslag, het acceptatieproces en hoe je weer in je kracht komt te staan
Door Kitty Sijmons, bekend van o.a. de gedichtenbundel “Omdat ik je het beste wens” en www.ConnAct.nu: praktijk voor psychosociale natuurtherapie (Marcos-therapie) en persoonlijke ontwikkeling. Kitty heeft zelf ook de ziekte van Parkinson.

2-6
Bewegingsdag i.s.m. Brabant Yoppers (Oss-Uden-Veghel)

16-6
“Levenstestament” - Notaris Miranda van den Broek

Notaris Miranda van den Broek van Visser Van den Broek Netwerk Notarissen te Helmond, vertelt tijdens deze interactieve middag meer over het testament, het levenstestament en het verlenen van volmacht.

8-9
Inhoud/thema volgt

1-12
Winter- en Hulpmiddelenmarkt
Het idee is een gezellige kapel vol met infokraampjes variërend van handige hulpmiddelen in huis tot tips bij vakanties en reizen. Daarnaast volop gelegenheid om met elkaar te kletsen.

Tijd: 14.00-16.30 uur, inloop vanaf 13.30 uur, napraten tot 17.30 uur e.o.
Locatie: Kapel Elkerliek Ziekenhuis, Wesselmanlaan 25, 5707 HA Helmond

YOPPERS GRAND CAFÉ LIMBURG

Klik hier om de uitnodigng te downloaden.

JONG & PARKINSON - ‘Parkinson en werk gerelateerde uitdagingen’
U bent chronisch ziek en arbeidsongeschikt. Wat nu? Onder het motto: het spel, de spelers, de spelregels en de knikkers nemen we u mee in de wereld van het UWV en de wet Poortwachter. Ook gaan we in op praktijkvoorbeelden. Wilt u dat uw vraag zeker aan bod komt stuur deze dan vooraf in.

Gastsprekers:
Theo van Neerven, Managing partner dpo2
‘Uit eigen ervaring weet ik dat je hopeloos kunt verdwalen in het woud van regelgeving als je ziek wordt en in aanraking komt met alle UWV procedures.'
Theo is in de eerste plaats ondernemer en daarnaast ook nog parkinsonpatiënt.

Inge van de Waarsenburg, Register Casemanager
‘Samen de regie nemen, waardoor er helderheid en duidelijkheid komt rondom je financiële en persoonlijke situatie in een toch al onzekere tijd. Het is mijn passie om als casemanager bij UWVerzuimregisseur echt een verschil te maken!’

Zaterdag 10 maart 2018
13.00-17.00 uur

Gemeenschapshuis ’t Trefpunt
Pancratiusstraat 23
6151 CD Munstergeleen

Deze themamiddag wordt speciaal gehouden voor alle Young Onset Parkinsonians (YOPPERS), mensen die voor hun 50e levensjaar de diagnose ‘Ziekte van Parkinson’ hebben gekregen.

Voor wie:               Yoppers tot 60 jaar en hun introducés
Hoe aanmelden:     vóór 3 maart 2018 via mailadres: yoppers.limburg@gmail.com
Voor meer info:       yoppers.limburg@gmail.com

YOPPERS GRAND CAFÉ ZEELAND (OSS-UDEN-VEGHEL)