Laren | parkinson-vereniging.nl

Amaris Theodotion (Ridderzaal)
Werkdroger 1
1251 CM Laren

Zaal is open vanaf 14.00 uur. Start: 14.30 uur.

Website: http://www.parkinsoncafelaren.nl/

Klik hier om de nieuwsbrief van februari te openen.
Klik hier om de nieuwsbrief van maart te openen.
Klik hier om de nieuwsbrief van april te openen.
Klik hier om de nieuwsbrief van mei te openen.
Klik hier om de nieuwsbrief van juni/juli te openen.

Voorlopige agenda voor eerste helft van 2018

18 januari 2018:
Parkinson Café: Herman van Damme over "Stress en Parkinson"

15 februari:
Parkinson Café: bewegen en dansen

15 maart:
Parkinson Café Ad Nouws over zijn nieuwe boek.

19 april:
Parkinson Café: Misbruik bij ouderen door o.a Margriet de Jong

17 mei:
Parkinson Café :10-jarig jubileum Parkinson Café met o.a. optreden Parkietenkoor. Klik hier voor de uitnodiging.

1 juni: (NB! Vrijdag) Parkinson Café Hilversum naast de Vituskerk. ’s Middags; 14:30 uue zaal open 14:30 u programma volgt nog.

21 juni:
Parkinson Café: multidisciplinaire bijenkomst. Interactief gesprek.

19 juli:
Geen Parkinson Café

Donderdag 16 augustus
Klachten in het denken zijn bij de ziekte van Parkinson vaak in meer of mindere mate aanwezig. Hierbij kan het gaan om bijvoorbeeld moeite met plannen, moeite de aandacht bij het werk te houden of het gevoel dat het geheugen u in de steek laat.  Bij het VUmc wordt daar onderzoek naar gedaan (het zgn cogtips onderzoek}

Chris Vriend is als hoofdonderzoeker betrokken bij het cogtips onderzoek Hij komt ons een en ander over dit onderzoek vertellen.

Donderdag 20 september
Naast problemen met lopen, praten etc. bij Parkinson Patiënten kan er ook sprake zijn van visuele problemen. Koninklijke Visio is een expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen. Een van de medewerkers van Visio komt ons vertellen over “Visuele stoornissen bij de ziekte van Parkinson”

N.B.! Deze lezing is onder voorbehoud en kan nog veranderen (zie de nieuwsbrief)

Donderdag 18 oktober
Peter Rietdijk Fysiotherapeut aangesloten bij ParkNet Hij verzorgt bewegingssessies voor individuen en groepen Hij zal vertellen (en demonstreren) hoe dit in praktijk werkt.

Donderdag 15 november
Het is weer tijd voor een openbaar consult bij Dr Krul. Het onderwerp dat hij behandeld is nog niet bekend.

Donderdag 13 december
Traditioneel worden in december kerstkransen gemaakt. Ook dit jaar doen we dat . Voor verdere gegevens zie de nieuwsbrief.

Iedere woensdag van 10:30 uur tot 12:15 uur
Zanggroep Parkinson 'De Parkieten' in Huizen. Zingen is goed voor de stem, het lijf en de geest. Wilt u dat eens uitproberen kom dan op een woensdagmorgen langs bij
Buurthuis Meentamorfose, Landweg 5, 1276 AS Huizen

't Honk

De organisatie van dat Café verzorgt nog meer activiteiten. Eén daarvan is ‘t Honk. We willen u daar graag meer over vertellen door middel van deze brochure.

Natuurlijk blijft het Parkinson Café iedere 3e donderdag van de maand plaats vinden. Daar bent u met partner, mantelzorgers en andere belangstellenden van harte welkom. Er wordt meestal een presentatie gegeven over Parkinson gerelateerde onderwerpen. De presentatie begint om 14:30 maar vanaf 13:30 bent u al welkom om de infotafel te bekijken.

Zie voor meerdere gegevens onze website www.parkinsoncafelaren.nl