Harderwijk | parkinson-vereniging.nl

Harderwijk

Parkinson Café Harderwijk

Parkinson Café Harderwijk is een vrij nieuw Café en is nu één seizoen actief; het Café werd geopend op 21 september 2016. Gezien de reacties en het aantal bezoekers blijkt het Parkinson Café in een grote behoefte te voorzien. Het Parkinson Café is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson(ismen), hun partners, familieleden en mantelzorgers. In een ontspannen sfeer worden er diverse onderwerpen besproken. Naast het uitwisselen van informatie en ervaringen kunt u in het Parkinson Café ook contact leggen met lotgenoten.

Wij nodigen u graag uit om het Parkinson Café Harderwijk (NO Veluwe) te bezoeken! U dient zich vooraf even per e-mail aan te melden: info@parkinsoncafe-harderwijk.nl of bel met 06-10 55 23 39

Locatie: Wijkontmoetingscentrum De Aanleg, Albert Verweyplein 30, 3842 HH Harderwijk.
Tijdstip: 19.30-21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

Nieuwsbrief:

Klik hier om de nieuwsbrief van januari te downloaden.
Klik hier om de nieuwsbrief van maart te downloaden.
Klik hier om de nieuwsbrief van mei te downloaden.

Programma:

27 juni 2018

Afsluiting van het seizoen 2017-2018. We maken er een gezellige middag van. Details volgen.

03-07-2018
Slotmiddag als afsluiting van het seizoen 2017-2018. Bezoek bioscoop Kok experience Harderwijk. Film: “Wild”.
Aanmelden verplicht.

19-09-2018
Psycholoog Gerard Wekking is onze gast. Gerard is aangesloten bij het ParkinsonNet en vertelt over zijn vakgebied, toegespitst op de ziekte van Parkinson.

14-11-2018
Deze avond wordt verzorgd door Leo Harmsen. Leo heeft zelf de ziekte van Parkinson en onder andere een boek geschreven “De zeven vergissingen”. Hij vertelt.

23-01-2019
Mieke Houtman vertelt over de Ronnie Gardiner Methode.

20-03-2019
We luisteren naar Ires Ghielen, MSc. Promovendus en GZ-psycholoog i.o. GGZ in Geest Centrum Neuropsychiatrie Parkinson VUmc. Thema: BEWARE project (combinatie fysiotherapie met acceptance & commitment therapy voor het behandelen van stress en leren omgaan met de fluctuaties van de ziekte) of neuropsychiatrie bij Parkinson in het algemeen.

15-05-2019
Hans Holtslag cabaretier, geeft een avondvullend programma.

03-07-2019
Afsluiting seizoen 2018-2019 - Bioscoopbezoek. Klik hier voor de uitnodiging.

U bent van harte welkom! We zien er naar uit u op enig moment te mogen begroeten!

Margreeth Kooij
Klazien Dijkens