Heemskerk (IJmond) | parkinson-vereniging.nl

Heemskerk (IJmond)

Parkinson Café Heemskerk (IJmond)

U bent elke bijeenkomst van harte welkom van 14.00 tot 16.00 uur. De zaal is open om 13.30 uur. Er is tevens gelegenheid tot ontmoeting en het onderling uitwisselen van ervaringen.

Locatie: De Jansheeren Maltezerplein 1, 1961 JC  HEEMSKERK

Programma 2018

26 januari
Hans Holtslag met de voorstelling ‘Kristallen tranen’ en we proosten op het nieuwe jaar!
Kristallen tranen is het vervolg op de voorstelling ‘Trillende tranen’.  Ligt bij ‘Trillende tranen’ het accent op hoe om te gaan met de diagnose Ziekte van Parkinson; in de voorstelling ‘Kristallen tranen’ gaat het met name om hoe je omgaat met Parkinson in relatie tot de buitenwereld.

ParkinsonNet…… Wat heb je er aan?
Nadere kennismaking met het ParkinsonNet en ook met de leden van de Klankbordgroep van ons café.

Aandacht voor de Mantelzorgers
Vandaag is er een specifiek programma voor de mantelzorgers met daarnaast een apart programma voor de parkinsonpatiënten.

april
In tegenstelling tot vorig jaar deze maand geen Parkinson Café!

Sponsorloop.
We organiseren een sponsorloop voor en door deelnemers van het Parkinson Café! Nadere informatie volgt nog.

Presentatie neuroloog W. van der Meulen

28 september - Wilsbeschikking en testament

Notaris E. Ros uit IJmuiden geeft een presentatie over allerlei zaken die van belang zijn om tijdig te regelen, zoals:machtiging, wilsbeschikking en testament.

26 oktober - Workshop Mindfulness en klankschalen

Op veler verzoek een herhaling van onze bijeenkomst in maart van dit jaar; de mantelzorgers hadden toen een eigen ontmoeting.

Mindfulness helpt om je gedachten te ordenen en je rustiger te maken zodat je meer in het moment kunt leven. De combinatie van oefeningen om je gedachten te verstillen en het luisteren naar de klanken van de schalen heeft een rustgevend effect op lichaam en geest.

23 november - Gezellige afsluiting van 2018

Contact:
Voor informatie kunt u contact opnemen met Betty Wubbolts, telefoon 06-47814966.

Website: http://www.parkinsoncafe-heemskerk.nl/
E-mail: info@parkinsoncafeheemskerk.nl

De Jansheeren is bereikbaar met bus 72, 73 of 79, halte Ruysdaelstraat.
Per auto: navigeren op Ruysdaelstraat Heemskerk, parkeren in parkeergarage Heemskerk – Centrum (onder de Dekamarkt). Parkeren is het eerste uur gratis, daarna redelijk tarief.