Apeldoorn | parkinson-vereniging.nl

Apeldoorn

Parkinson Café Apeldoorn

Parkinson Café Apeldoorn e.o. is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson(ismen), hun partners, familieleden en mantelzorgers. In een ontspannen sfeer worden er diverse onderwerpen besproken. Naast het uitwisselen van informatie en ervaringen kunt u in het Parkinson Café ook contact leggen met lotgenoten.

Vanaf 2018: Het Zonnehuis, Dorpstraat 49, 7361 AR Beekbergen
Tijdstip: 14.00 - 16.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur)

Website van Parkinson Café Apeldoorn

Bezoek voor het programma van dit Parkinson Café de website van Parkinson Café Apeldoorn via deze link.

Data van bijeenkomsten Parkinson Café Apeldoorn in 2018:

12 januari 2018
9 november

Wij vragen € 2,00 voor de koffie/thee.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Geert Schut telefoonnummer: 06 32 14 35 08 of via: info@parkinsoncafeapeldoorn.nl

In verband met de organisatie zou het prettig zijn als u zich van tevoren aanmeldt.

Met vriendelijke groet,
namens de werkgroep Apeldoorn e.o.,