Dansvoorstelling: Truth = Dare

Dansvoorstelling: Truth = Dare

24 september 2024

De dansvoorstelling van Marc Vlemmix Dance laat op een confronterende manier zien dat veel moed nodig is om los te laten. Zodat je weer opnieuw kunt en moet beginnen. Elke dag weer. De voorstelling is op 17 oktober 2024 te zien in het Oude Luxor theater in Rotterdam. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Marc Vlemmix: “Voor mij begon het met het inzicht dat de parkinson er niet echt toe doet. Dat je je moet overgeven aan dat wat er is, dat je moet loslaten en dat je dan altijd opnieuw kunt beginnen. Het enige wat daarvoor nodig is, is de moed het gewoon te doen.”

Kunst en zorg

Het optreden maakt emotioneel veel los en maakt gelijk duidelijk dat kunst en zorg zoveel meer voor elkaar kunnen betekenen dan nu nog het geval is. Tineke Abma, recent benoemd tot bijzonder hoogleraar Kunst en Zorg aan de Erasmus Universiteit en onderzoeker Tamar Shahinian verbonden aan Leyden Academy on Vitality and Ageing laten de bezoekers tijdens de inleiding meekijken vanuit de wetenschappelijk bril.  De dansvoorstelling raakt iedereen. Mensen zoals jij en ik. Allen dragen iets met zich mee. Parkinson, Reuma, MS, of andere gebreken die komen met de leeftijd.

Meer informatie over deze dansvoorstelling

Labels:

Terug naar boven