Nijmeegse Vierdaagse aanmelding lopers 2018 | parkinson-vereniging.nl

Nijmeegse Vierdaagse aanmelding lopers 2018

Wandelaars Vierdaagse Parkinson Vereniging

Wandel de Nijmeegse Vierdaagse voor de Parkinson Vereniging

De Parkinson Vereniging zet zich al meer dan 40 jaar in voor een beter leven voor mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme. Op dit moment hebben zo’n 50.000 mensen in Nederland deze diagnose. Dat aantal zal naar verwachting verder toenemen de komende jaren.

Ook u kunt zich inzetten voor mensen met parkinson(isme) door deel te nemen aan de Nijmeegse Vierdaagse Sponsorloop. Loopt u mee?

Onze eerste sponsorlopers zijn al volop aan het trainen voor de 102de Nijmeegse Vierdaagse, die start op dinsdag 17 juli 2018. Allen met één doel: zoveel mogelijk geld bij elkaar lopen voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met parkinson(isme).

Word sponsorloper van de Parkinson Vereniging

Wilt u uw kilometers tijdens de Vierdaagse koppelen aan de Parkinson Vereniging? Meld u zich dan nu aan door een e-mail te sturen naar jolanda@parkinson-vereniging.nl. Vermeld hierin uw naam en telefoonnummer.

Wat doet de Parkinson Vereniging voor u als sponsorloper?

Wij bieden u een gezellige bijeenkomst op de maandag voorafgaand aan de Vierdaagse, een Parkinson Vereniging T-shirt en tips voor onderweg.

Loopt u meer dan € 250 bij elkaar voor de vereniging, dan vergoeden wij ook het inschrijfgeld van de sponsorloop. Bovendien ontvangt diegene met het hoogste sponsorbedrag een leuke attentie.

* Om deel te nemen aan de Vierdaagse Sponsorloop dient u in het bezit te zijn van een startbewijs van de Nijmeegse Vierdaagse.